|
baoo-bg Форум на Българска Асоциация "Осиновени и осиновители"
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
kami пристрастен

|
Пуснато на: Сря Мар 08, 2006 3:01 pm Заглавие: Честит 8-ми март! |
|
|
Честит 8-ми март! Нека да Ви донесе много приятни емоции, радост и споделени мигове с най-близките на сърцето Ви хора!
Весел празник мили дами
http://greeting.clubastrology.net/upload/create.php?f=821.swf _________________ “Има само една истинска ценност:
Това е връзката на човека с човек.”
Антоан дьо Сент Екзюпери |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
|
|
 |
sten_li специален

Регистриран на: 17 Фев 2006 Мнения: 17 Местожителство: Извън България в момента
|
Пуснато на: Сря Мар 08, 2006 8:13 pm Заглавие: Честит празник и от мен!! :)) |
|
|
Пожелавам на всички дами да са здрави, влюбени и едновременно любими, вдъхновени и утешени!
Нека този ден е началото на празничното ви настроение за цялата година!
 _________________ Истината е една - само тази, която приема конкретната личност!
Sten_li |
|
|
 |
darena специален

|
Пуснато на: Чет Мар 09, 2006 8:49 pm Заглавие: осми март |
|
|
Благодаря на Kami и sten_li за милите пожелания. За първи път днес бях на тържество в детската градина за празника на мама. Каквото и да си говорим за биологичните родители, искам да ви кажа, че от момента в който съм го осиновила, аз съм майката на това дете, пред Бога и през закона, в делник и във празник.Той расте и как казва първото си стихче за мама, колко много песнички знае, а е толкова мъничък. Благодаря на Бога ,че днес получих най-големия подарък за празника на жената! Благодарна съм и на тази жена, който го е родила, защото иначе, аз нямаше да го имам.
Ето и песничката
Днес е твоя празник майчице добричка!
Днес е твоя празник- ти си ми ЕДНИЧКА!
И уверявам ви майката е една. Детето може да търси тази, която го е родила и изоставила, но майката е една. И тя е тази, на която то е изпяло горната песен.
Ками, Докторе, благодаря още веднъж, че някой в този форум се сети и за нас- малко внимание не е излишно! Докторе, като това цвете се чувствах днес, цъфнало най-сетне и то с другите цветя напролет и окъпано от добрия пролетен дъжд! |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|