baoo-bg Форуми baoo-bg
Форум на Българска Асоциация "Осиновени и осиновители"

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Честит 8-ми март!

Създайте нова тема   Напишете отговор    baoo-bg Форуми -> Обща дискусия
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
kami
пристрастен
пристрастен

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Сря Мар 08, 2006 3:01 pm    Заглавие: Честит 8-ми март! Отговорете с цитат

Честит 8-ми март! Нека да Ви донесе много приятни емоции, радост и споделени мигове с най-близките на сърцето Ви хора!
Весел празник мили дами

http://greeting.clubastrology.net/upload/create.php?f=821.swf

Антоан дьо Сент Екзюпери
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
sten_li
специален
специален

Местожителство: Извън България в момента

МнениеПуснато на: Сря Мар 08, 2006 8:13 pm    Заглавие: Честит празник и от мен!! :)) Отговорете с цитат

Пожелавам на всички дами да са здрави, влюбени и едновременно любими, вдъхновени и утешени! Smile

Нека този ден е началото на празничното ви настроение за цялата година! Smile

Sten_li
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
darena
специален
специален

МнениеПуснато на: Чет Мар 09, 2006 8:49 pm    Заглавие: осми март Отговорете с цитат

Благодаря на Kami и sten_li за милите пожелания. За първи път днес бях на тържество в детската градина за празника на мама. Каквото и да си говорим за биологичните родители, искам да ви кажа, че от момента в който съм го осиновила, аз съм майката на това дете, пред Бога и през закона, в делник и във празник.Той расте и как казва първото си стихче за мама, колко много песнички знае, а е толкова мъничък. Благодаря на Бога ,че днес получих най-големия подарък за празника на жената! Благодарна съм и на тази жена, който го е родила, защото иначе, аз нямаше да го имам.
Ето и песничката
Днес е твоя празник майчице добричка!
Днес е твоя празник- ти си ми ЕДНИЧКА!

И уверявам ви майката е една. Детето може да търси тази, която го е родила и изоставила, но майката е една. И тя е тази, на която то е изпяло горната песен.

Ками, Докторе, благодаря още веднъж, че някой в този форум се сети и за нас- малко внимание не е излишно! Докторе, като това цвете се чувствах днес, цъфнало най-сетне и то с другите цветя напролет и окъпано от добрия пролетен дъжд!
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    baoo-bg Форуми -> Обща дискусия Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети