baoo-bg Форуми baoo-bg
Форум на Българска Асоциация "Осиновени и осиновители"

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Предложение за тема

Създайте нова тема   Напишете отговор    baoo-bg Форуми -> Обща дискусия
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Жоро
новак
новак

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Нед Мар 19, 2006 11:56 pm    Заглавие: Предложение за тема Отговорете с цитат

Здравейте!Имам предложение за нова тема,която може би ще обобщава част от другите теми.Моето предложение за тема е"Страхът на осиновяващите,осиновените и биологичните родители"-мисля,че тук могат да бъдат споделени различни чувства, емоции и проблеми,които възникват в живота,както и пътищата за решаване на тези проблеми.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
gery
Член на Екипа
Член на Екипа

Местожителство: гр. София

МнениеПуснато на: Пон Мар 20, 2006 5:48 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Наистина това е добра идея. Подкрепям я
За мен представлява интерес през какви страхове преминават биологичните родители, които са оставили децата си за осиновяване.
В обществото ни тези хора са заклеймени, като лоши.
Така ли е според Вас? Все ми се иска да вярвам, че не
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
diidi
неориентиран
неориентиран

МнениеПуснато на: Сря Мар 22, 2006 1:31 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Един Господ знае какво изживяват биологичните родители - едва ли са от хората, които биха написали тук какво изпитват/ с малки изключения/. Техен проблем е да се борят с общественото мнение.
Аз като родител по избор /осиновител/ мисля, че осиновяването никога не е било чуждо на нашият народ като възможност да се отгледа дете в беда. Още дядото на моят съпруг, наред със своите няколко деца е отгледал и едно т.н. по онова време хранениче, което е пораснало като достоен и отговорен човек. В основното училище, а после и в средния курс имах съученички, които бяха осиновени - добри и скромни момичета, имала съм колежка, която сама осинови и отгледа прекрасно момче - вече голям и умен младеж, имаме приятели, които осиновиха, отгледаха и се радват на пораснал син, нашият осиновен син също расте като прекрасно дете. Независимо какво мислят някои "доброжелатели", независимо на какво ни подлагат вече и телевизионни предавания, независимо какво изживяваме заедно осиновени и осиновители, процесът на осиновяване никога не е спирал и слава Богу да не спре.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    baoo-bg Форуми -> Обща дискусия Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети