|
baoo-bg Форум на Българска Асоциация "Осиновени и осиновители"
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Жоро новак

|
Пуснато на: Нед Мар 19, 2006 11:56 pm Заглавие: Предложение за тема |
|
|
| Здравейте!Имам предложение за нова тема,която може би ще обобщава част от другите теми.Моето предложение за тема е"Страхът на осиновяващите,осиновените и биологичните родители"-мисля,че тук могат да бъдат споделени различни чувства, емоции и проблеми,които възникват в живота,както и пътищата за решаване на тези проблеми. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
|
|
 |
gery Член на Екипа

|
Пуснато на: Пон Мар 20, 2006 5:48 pm Заглавие: |
|
|
Наистина това е добра идея. Подкрепям я
За мен представлява интерес през какви страхове преминават биологичните родители, които са оставили децата си за осиновяване.
В обществото ни тези хора са заклеймени, като лоши.
Така ли е според Вас? Все ми се иска да вярвам, че не _________________ „Твърде много хора не се интересуват какво става, ако то не става с тях.“
Уилям Хауард Тафт |
|
|
 |
diidi неориентиран

|
Пуснато на: Сря Мар 22, 2006 1:31 am Заглавие: |
|
|
Един Господ знае какво изживяват биологичните родители - едва ли са от хората, които биха написали тук какво изпитват/ с малки изключения/. Техен проблем е да се борят с общественото мнение.
Аз като родител по избор /осиновител/ мисля, че осиновяването никога не е било чуждо на нашият народ като възможност да се отгледа дете в беда. Още дядото на моят съпруг, наред със своите няколко деца е отгледал и едно т.н. по онова време хранениче, което е пораснало като достоен и отговорен човек. В основното училище, а после и в средния курс имах съученички, които бяха осиновени - добри и скромни момичета, имала съм колежка, която сама осинови и отгледа прекрасно момче - вече голям и умен младеж, имаме приятели, които осиновиха, отгледаха и се радват на пораснал син, нашият осиновен син също расте като прекрасно дете. Независимо какво мислят някои "доброжелатели", независимо на какво ни подлагат вече и телевизионни предавания, независимо какво изживяваме заедно осиновени и осиновители, процесът на осиновяване никога не е спирал и слава Богу да не спре. |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|